Hi, IM kim

Go where your energy flows


IMAGENCY: Create your image, tell your story. Mijn doel; een studio ontwikkelen waarbij persoonlijk contact bovenaan staat, omdat daar mijn kracht ligt. Dit is mijn verhaal in het kort:


Hi, I’m Kim (26). De vrouw achter de lens. Medio 2020 mocht ik moeder worden van Luna. Lekker cliché, maar het mooiste wat me is overkomen. Ik houd me graag bezig met fashion, interieur en mensen. Als creatieve duizendpoot weet ik steeds beter mijn passie en talenten te combineren. Te gaan voor wie ik ben. Nog elke dag valt hierover en van elkaar te leren.

Maar het begin is er, so here IM & here's IMAGENCY.


Met IMAGENCY wil ik mensen en merken laten vertellen wie zij écht zijn, wat hun motiveert als persoon of bedrijf zijnde en dit te vertalen in beeld of design met bovenal; persoonlijk contact. Ik geloof dat daar de kracht zit, vertaling in beeld kan alleen wanneer je energieën voelt, mensen ziet en begrijpt.


Mijn stijl is puur, naturel en rauw en ik focus me voor zowel fotografie als design op portretten, lifestyle en interieur voor particulieren én merken.IMAGENCY, WHO ARE YOU?
RECENSIES over kim & imagency.nl

Rating 5/5: ★★★★★

'IM JARA'

“Super fijne shoot gehad. Jara voelde zich helemaal op haar gemak en dan krijg je de mooiste foto's! Zeker een aanrader♡
- Maral”

01 / 06